Team vakantie 2023

Team

Auteur:
Gwen
Datum:
October 19, 2023
Leesduur:
5 mins

Wie mijn gebitch van vorige keer nog kan herinneren weet dat ik het eindelijk voor elkaar heb gekregen. Geen workcation maar een vacation met het team. Finally! We hebben een all inclusive hotel geboekt in Tenerife en we zouden vooral lekker aan het zwembad gaan chillen, alles mogen en niets moeten. Ja - we moesten 1 ding met zijn allen, maar dat was nog een verassing. Korte samenvatting; het was weer heerlijk! Prachtig weer, mooi eiland, gezellige mensen en een prima hotel! We kunnen oprecht zeggen dat we genoten hebben met zijn allen en flink bijgetankt van de afgelopen zomerperiode.

Deze keer geen planningsfoutjes maar keurig op tijd op Schiphol, geen gekke dingen bij de controle (behalve Kayleigh die ertussen uit werd gehaald met het vriendelijke verzoek om de batterij 'ergens' even uit te halen), alle rijbewijzen mee en alle bagage die in 1 bus paste. So far so good! Inchecken gaf ook geen probleem en het weer was fantastisch! De eerste avond hebben we een ontvangen fles champagne soldaat gemaakt en geproost op de komende warme dagen die eraan kwamen!

No items found.
Walvissen spotten!

Voor de vakantie begon wilde ik graag nog een verassing regelen voor het team. Ik denk namelijk als je met zijn allen iets meemaakt wat je niet snel vergeet, je dit ook dichter bij elkaar brengt. Je hebt ook iets moois wat je met elkaar herinnert en het laat je tevens stil staan bij wat de wereld / de natuur je te bieden heeft en dat vergeten we soms in alle drukte. En wat een herinnering hebben wij met zijn allen gekregen! We snappen nog steeds niet hoe het kan, zelfs de begeleiding op de boot had het al jaren niet meer gezien, maar na ongeveer een uur varen waren we omringt door een stuk of 30 dolfijnen. Volwassen grote mannetjes, vrouwtjes en zelfs hele jonge dolfijnen. Het was prachtig! En met een gezond respect voor de natuur hebben we de motor uitgezet, zijn we niet het water in gegaan (alleen de camera heel even) en hebben we met gepaste afstand gekeken naar de schoonheid van deze prachtige dieren. Iedereen was stil, sommigen pinkten een traantje weg en we hebben geprobeerd alles zo goed als mogelijk vast te leggen. We waren helemaal alleen op het water en hebben ervan genoten tot de groep dolfijnen besloten had om verder te zwemmen. De motor ging weer aan en we hebben heerlijk nagenoten met borrels, lekkere hapjes en uiteindelijk een duik in het water. Eenmaal terug in het hotel hebben we lekker gegeten, borrels gedronken, nagepraat over wat we allemaal gezien hebben en gebruik gemaakt van de all inclusive bandjes bij de cocktail bar. We kunnen niet anders zeggen dan dat de eerste dag geslaagd was en veel indruk heeft gemaakt!

Wat we de rest van de vakantie hebben gedaan? Nou - niet gewerkt :) Oké wel een beetje! Sommigen dingen kan je simpelweg niet loslaten! Maar dat is niet erg en hoort erbij. Wat we vooral veel hebben gedaan is met zijn allen genoten van het mooie weer, de vrije dagen, de challenge van Benny (met iedereen die slaapt een selfie), tennissen in het water, Kayleigh die geen maat kon houden, spelletjes als Hitster en Cards Against Humanity, Pascal die niks anders deed dan woordgrappen maken en natuurlijk de musicale talenten van Dennis. Oh en herinneren jullie je de bruiloft van Jort en Gwen nog? Nog niet zo lang geleden toch? Die ring die heeft dus even de bodem van de zee gekust, dus terwijl het team Jort probeerde te kalmeren heeft Pascal de trouwring terug weten te vinden...

Team vakantie 2023

We kunnen niet anders zeggen dan dat we weer een fantastische vakantie hebben gehad! En van iedere vakantie leren we; volgend jaar gaan we weer lekker naar een privé accommodatie. Dan hebben we net iets meer beelden die te beschamend zijn om te delen en te mooi om geen aftermovie van te maken!!
Oh - en wil je weten waarom de 2e dag van de vakantie een klein beetje in het water is gevallen voor mij? Scroll dan nog een heel klein stukje door ;)

JOE JOE!

Die verrekte bergbeklimming wordt mij gewoon NIET gegund!!!

Gwen

"Ga met Gwen op vakantie en er gaat altijd wel iets niet volgens plan" De El Teide is een verhaal apart. Want de eerste twee vakanties op Tenerife kon de beklimming niet doorgaan. Maar drie keer is scheepsrecht zou je denken! De bosbranden hadden geen invloed gehad, iedereen was fit, de reis naar national park en het eerste stuk met de lift was geregeld, de pas die je krijgt om de top te beklimmen is geregeld. LET'S GO!!!!
Maar helaas, drie keer is geen scheepsrecht en ook deze keer werd er roet in het eten gegooid; het waaide te hard en de liftjes gingen daarom niet naar boven. Lopend behoorde tot 1 van mijn wanhopige oplossingen van, echter was een gevorderde klim van 6 uur op 250ml water, 30 graden én sneakertjes echt, echt geen goed idee. Helaas - het feestje ging alweer niet door. Gelukkig heeft de rest van het team heerlijk genoten van prachtig weer bij het zwembad en geen last gehad van de wind! Ze waren daar om mij uit te laten razen, op te vangen en uit te laten huilen...(ook al vonden ze het een klein beetje overdreven) Echte collega's steunen elkaar, door weer en wind ;)

De El Teide - de berg die bij mij altijd bekend zal staan als 'de berg die net niet beklommen is'.....

Team vakantie 2023