Werken bij Unison

Zijn wij wie jij zoekt? Daar komen we maar op één manier achter ;) Bij Unison zijn we continue op zoek naar nieuw talent. Wij vinden het belangrijk dat iemand met plezier naar het werk gaat, het gevoel heeft gewaardeerd te worden en ondersteund wordt in de (persoonlijke) ontwikkeling. Hebben we je getriggerd? Scroll dan door naar beneden of check direct onze vacatures!

Foto Gwen eigenares
Foto Tim Preformance Marketeerd Focus SEO en SEA

Waardering, ontwikkeling, uitdaging

We try to have it all! Jort en Gwen hebben zelf ook jaren in loondienst gewerkt en weten hierdoor heel goed hoe ze het niet willen doen en zeker ook hoe ze het wél willen doen. Er moet ruimte zijn om je te ontwikkelen, je gewaardeerd te voelen en we streven ernaar je de uitdaging te bieden die jij nodig hebt. Micromanagen is niet meer van deze tijd, wederzijds vertrouwen wel. Collega's blij, klanten blij. That's how we work.

Over ons
30+
Uitdagende en inspirerende klanten
28,5
gemiddelde leeftijd
8,4
Gemiddelde cijfer MTO

Ruimte voor groei

Jouw stip op de horizon is misschien wel belangrijker dan die van ons. Want als jij je niet ontwikkelt, ontwikkelen wij ook niet, zo simpel is dat. En daar helpen we je ook bij, waar we maar kunnen. Vertel ons waar je van droomt. Waar je écht voor zou willen gaan en laat zien wat je kan. Als we zien dat je het talent en het doorzettingsvermogen hebt om te worden waar je van droomt, maken we de weg voor je vrij. Hoe? Door er als team voor je te zijn of met behulp van onze (externe) coaches.

Beloning voor je inzet!

We zijn trots op al onze collega's en de ontwikkeling die ze doormaken. We geloven ook dat er goede arbeidsvoorwaarden tegen je inzet mogen staan en daarom staan we altijd open voor suggesties en kijken we hoe het beter kan. Waar je sowieso op kunt rekenen:

  • Een salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
  • De mogelijkheid regelmatig (externe) training, cursus of kennissessie te volgen
  • Gratis lunch
  • Flexibele werktijden
  • Een goed pensioen (voor wie dat wil)
  • We doen niet aan vakantiedagen, we vertrouwen erop dat jij zelf heel goed kan bepalen wanneer je vrij kan zijn
  • Voldoende feestjes, teamuitjes en ons jaarlijkse vakantie

“Alles wat groeit, heeft tijd nodig.”

- Dennis
Unison elementen

Ons kantoor, ons plekje

Je bent een groot deel van de dag aan het werk, vaak op kantoor. En dat moet een fijne plek zijn, want de beste prestaties ontstaan op de fijnste plekken. We hebben gekeken waar onze collega's de meeste behoefte aan hebben en hebben dit gerealiseerd. Dus of je je nou even terug wil trekken op een rustige plek, op de bank af moet draaien of gewoon zin hebt om met een collega je frustraties eruit te pingpongen - we've got you covered! Oh, en hou je meer van bordspellen? Geen probleem, maar wees zeker dat je goed bent en tegen je verlies kan, want de competitiedrang is hoog hier ;)

Plezier is belangrijk bij Unison team
Lunch foto

Gezellige lunches

Wil je in focus blijven en je eigen prestaties blijven verbeteren? Dan moet je met regelmaat met je snufferd bij het beeldscherm weggetrokken worden. Wij hechten daarom ook veel waarde aan een gezamenlijke lunch aan een gedekte tafel. No way dat jij door gaat werken aan je bureau. Wij verzorgen de lunch, fruitige sapjes en vers fruit.

Maak kennis met ons

Gesprek plannen

Meet the team!

Digital en content marketeers, UX/UI-designers, grafisch ontwerpers, merkstrategen, copywriters en developers. Dit is wat we nodig hebben om onze aanpak te realiseren. Ieder individu is multi-inzetbaar met één specifieke discipline waar hij/zij in uitblinkt. Zo blijven we scherp, leren we van elkaar en kunnen we onze klanten maximaal bedienen.

Ons team
"Ons team voelt als een groep hechte vrienden" - Dennis
"Ik word uitgedaagd om zelfstandig te werken en er het beste uit te halen" - Benny
"Bij ons is de teamspirit net zo bruisend als onze vrijdagmiddagborrels. Samen werken, samen vieren!" - Kayleigh
"Bij Nojesam is elke dag een nieuwe kans om iets geweldigs te creëren en succesmomentjes te vieren!" - Pascal

Neem contact op met ons

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vraag of opmerking
Bedankt voor uw bericht!
Oeps! Er ging iets mis..
Contact opnemen met Gwen