Over ons

Unison, dat klinkt als muziek in je oren! We zijn in harmonie, gelijkgestemd en eensgezind. Dat is hoe we het doen, naar binnen én naar buiten!

Jort en Gwen hebben beiden in loondienst gewerkt en hierbij ervaren hoe ze zaken wel of juist niet willen aanpakken. Een hechte club collega's, graag op kantoor zijn, wederzijds respect, elkaar helpen en successen met elkaar vieren, dat is het doel. In de bureauwereld is het rennen of stilstaan en die flexibiliteit ownen we met zijn allen. We zijn er voor onze klanten als ze ons nodig hebben - Jort en ik zijn er voor onze collega's als zij ons nodig hebben. Micromanagen is niet meer van deze tijd, wederzijds vertrouwen wel.
Collega's blij, klanten blij. That's how we roll.

Het team

Magdalena Markl
Magdalena Markl
Project manager
Tim Halenbeek
Tim Halenbeek
Performance Marketeer
Code14 logo
Meta Logo
Google Logo
Pixel&code logo

Onze partners

Partners en ZZP'ers, we kunnen niet zonder elkaar. We vullen elkaars expertise aan en we leren van elkaar. Of het nou gaat om een bureau waar we mee samenwerken, of een partnerschap die we verkrijgen via Google of Meta. We hebben elkaar allemaal nodig om elkaar en de klant naar een hoger niveau te tillen. We zijn trots op de kring die we inmiddels om ons heen gebouwd hebben en we vertellen hier dan ook graag over. Hou vooral onze social media kanalen in de gaten!

Onze klanten

Onze aanpak om je bedrijf te laten groeien is gebaseerd op een continue cyclus. Inzichten verwerven, een merk bouwen, een (online) product en campagnes ontwikkelen, resultaten meten, analyseren en verbeteren. Of je nu een e-commerce platform, speelgoed winkel, aannemersbedrijf hebt of een handelaar in heftrucks bent, we luisteren graag naar je doelen en je stip op de horizon. Ook vanuit de medische sector kunnen we je helpen - met jarenlange ervaring zijn we er onder andere voor laboratoria, privé klinieken, beauty centra en medische instellingen. Om te helpen groeien en op de juiste manier voor de juiste doelgroep zichtbaar te zijn.

Beautifier logo
BRMLasers Logo
Carsub Logo

Onze cultuur

Een geweldig team is het enige dat telt. We zijn klein, wendbaar en pragmatisch, easygoing én goed gestructureerd. In ons team mikken we op T-specialized individuals. Een breed scala aan vaardigheden en één specialisatie waar je eindbaas in bent. Meer afwisseling staat gelijk aan meer plezier, als het aan ons ligt. Voor ons staat onze klant en diens vraagstuk op nummer één waarbij we de verwachtingen willen overtreffen, mouwen opstropen en leveren op basis van een gedegen plan waar goed over nagedacht is - we weten wat we doen. Dit bereiken we niet zonder een prettige sfeer en gezonde cultuur, daarom staat dat bij Unison voorop. Werkgeluk, plezier, humor, uitdaging en groei, dat is waar Unison voor staat als je het onze collega's vraagt.. Dus daar gaan we op door!