Ons team

8 mensen én een netwerk van vakspecialisten.

Online en content marketeers, webdesigners, grafisch ontwerpers, merkstrategen, copywriters en developers. Dit is wat we nodig hebben om onze aanpak te realiseren. Ieder individu is multi-inzetbaar met één specifieke discipline waar hij/zij in uitblinkt. Zo blijven we scherp, leren we van elkaar en kunnen we onze klanten maximaal bedienen.

"We vieren alle successen, dat is waardevol."

- Kayleigh
Foto Pascal Lead Digital

Pascal

Pascal kan slecht tegen zijn verlies, maar gelukkig wint hij bijna altijd alle potjes PingPong. Wat een talent! Hoewel Pascal geen groot fan is van social media en liever niet voor de camera staat, is hij niet te stoppen als het gaat om het schrijven van columns. Dit doet hij overigens niet voor Unison, want als lead digital zit hij vooral de hele dag met zijn neus in de cijfers, helpt hij klanten en collega's met ingewikkelde vraagstukken en is de basis waarop alle collega's van team digital op terugvallen.

Gwen

Gwen is samen met Jort de eigenaar van Unison en verantwoordelijk voor alles wat nodig is. Zo is ze voor alle collega's het aanspreekpunt als het gaat om persoonlijke en werkgerelateerde zaken, werkt ze aan de contentmarketing van Unison en haar klanten, bewaakt ze de financiën en administratie en vervult een HR-Functie. Daarnaast is ze moeder van drie kinderen waar ze zoveel mogelijk tijd mee doorbrengt. En als ze niet bij haar dieren is of met haar kinderen op pad, kun je haar regelmatig vinden op een hardstyle feest!⁠

Foto Gwen eigenares
Foto Dennis UX UI designer

Dennis

De felle tegenstander van Pascal als het gaat om een potje pingpong - wanneer Dennis speelt kan de hele Brandweerstraat dit horen! Hij laat zich door niemand uit het veld slaan en dit merken we ook als hij aan het werk is. Dennis is van alle markten thuis; geef Dennis een huisstijl en hij creëert de mooiste webdesigns. Zelfs vanuit een leeg canvas een website opbouwen in Webflow draait hij ook zijn hand niet om, hij bijt zich ergens in vast tot de output precies zo wordt als hij het voor ogen heeft.

Samenwerken?

Gesprek plannen

Magdalena

Voor de liefde van het machtige Tirol verhuisd naar het prachtige Twente. Met jarenlange ervaring in het hotelwezen weet ze als geen ander om de planning op orde te houden, overzicht te hebben over alle agenda's en alle klanten op de hoogte te houden van alles wat er speelt. Ze is de schakel tussen (alle) klanten en onze collega's en is op de hoogte van alles wat speelt. Hoe ze het doet, we hebben geen idee! Maar dat ze dit owned als geen ander weten we zeker. Buiten het werk om is ze graag aan het sporten, met haar hond aan het wandelen en gaat ze met vrienden op pad!

Foto Magdalena Project Manager
Foto Jort Eigenaar

Jort

Al zo lang als hij zich kan herinneren is hij bezig met online marketing en webdesign. Van websites designen tot ontwikkelen en eindeloos werken in Google campagnes. Jort is leergierig en luistert het liefst iedere vrije minuut een marketing gerelateerde podcast. Jort is enorm gedreven in het behalen van resultaten en stopt niet met experimenteren voor hij zijn doel bereikt heeft. Ook voor strategische vraagstukken deinst Jort niet terug. Hij kijkt en denkt graag mee over de missie en visie van een bedrijf en hoe dat te behalen. Kortom - een echt Zwitsers zakmes!

Kayleigh

Als allereerste collega al werkzaam bij Unison! Vanaf dag 1 zit Kayleigh in de cijfers en analyseert ze alle lopende campagnes die lopen via de verschillende kanalen. Ze is een baas in het doen van zoekwoord onderzoeken, kan als geen ander pakkende ad-copy's schrijven en heeft een neusje voor het leren van verschillende talen. Kayleigh is gezellig, altijd aanwezig en met haar in de buurt vallen er nooit stiltes. In haar vrije tijd is ze graag aan het online én offline gamen! Denk je dat je goed bent in Mario Kart? Dan heb je nog nooit tegen Kayleigh gespeeld!

Foto Kayleigh Preformance marketeer focus SEA
Foto Benny Preformance marketeer Focus Social Media

Benny

Benny is een echte aanwinst voor het team, altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gekke weetjes. Een echt mensen-mens met veel geduld; zo'n collega die ieder team nodig heeft! Benny is trots op zijn dochter en wij mogen af en toe mee genieten van te schattige filmpjes! 😍⁠

Tim

Vers van de pers (oké school) durfde Tim het aan om het online marketing team te versterken. Tim is iedere maandag te vinden bij de Dondersteen voor het spelen van Dungeons and Dragons en speelt thuis graag op zijn Saxofoon. We hebben trouwens wel de 'nerd jackpot' in huis gehaald met Tim. Want naast Dungeons and Dragons is hij ook nog een echte Star Wars fan en zijn bureau ligt nog net niet vol met Star Wars Funko's. Ja, je leest het goed, hij verzameld ook nog eens Funko Pops. Tim is echt een gezelligheidsdier en we zijn blij dat hij het team is komen versterken!

Foto Tim Preformance Marketeerd Focus SEO en SEA
Op de werkvloer
Op de werkvloer

There's no i in team

Een geweldig team is het enige dat telt. We zijn klein, wendbaar en pragmatisch, easygoing én goed gestructureerd. In ons team mikken we op T-specialized individuals. Een breed scala aan vaardigheden, maar één specialisatie waar je een eindbaas in bent. Meer afwisseling staat gelijk aan meer plezier, volgens ons.