Nojesam wordt UNISON

Team

Auteur:
Gwen
Datum:
April 17, 2024
Leesduur:
2 mins

Yes, de kogel is door de kerk!
Een lange voorbereiding heeft zijn vruchten afgeworpen en we kunnen het eindelijk van de daken af schreeuwen! Nojesam heeft een nieuw jasje, en wat voor één!

Even bij het begin beginnen, waarom hebben we de boel omgegooid?
Na vier jaar Nojesam voelden we dat het tijd werd om een nieuw fundament neer te zetten dat weerspiegelt wat we doen, hoe we dat doen én voor wie we er zijn.
Versterken waar Nojesam voor staat, voortborduren op onze geschiedenis en alle lessen die we geleerd hebben.  En met succes, al zeggen we het zelf.

Samen met Brahma zijn we op zoek gegaan naar de kern van ons bestaan en hebben we de belangrijkste vragen beantwoord. Namelijk; Wat zijn we? Wat doen we en wat bieden we? Voor wie zijn we er en wat beloven we precies? Wat is nou onze positionering?
Met hetzelfde geloof, een splinternieuwe naam, een nieuwe huisstijl, een heldere positionering en een klinkend verhaal gaan wij nu verder.

Verder als Unison!

No items found.

Online marketing x webdesign

Online marketing en webdesign hebben elkaar nodig. In balans bieden ze de beste kans voor online groei. Unison snapt dat. Doet dat.
Laat ze elkaar - en jou - versterken. Zo klinkt online succes door in alles dat je doet. Wie onderneemt kent het belang van balans. Hoe dat resoneert. Daarom doen we in de breedte met je mee.
Stemmen we alles met je af zodat we klinken als één.

Vanuit jouw merkfundament maken we keuzes. Vanuit ons Unison-model werken we structureel aan jouw groeiplan.
Krijgen we alles met elkaar in evenwicht? Dan slaat ambitie door naar bedrijfsresultaat. Zoals het hoort.

#micdrop

Nojesam wordt UNISON

Nojesam wordt UNISON