Er staat veel te gebeuren bij Nojesam

Team

Auteur:
Gwen
Datum:
January 16, 2024
Leesduur:
5 mins

Wie onze nieuwsbrieven heeft gelezen, weet dat er 'iets' gaat gebeuren bij Nojesam. We weten inmiddels ook allemaal dat we gaan verhuizen. Maar er is meer....

Nojesam bestaat inmiddels bijna 4 jaar en de tijd is, net zoals voor veel anderen, ontzettend snel gegaan. Vlak nadat we begonnen zijn, zijn we terecht gekomen in de wereld van Covid-19 en de marketing rondom coronatesten. Een hectische periode waar we ook in een rap tempo nieuwe collega's hebben aangenomen om ons team te versterken. Naast alle corona perikelen zijn we ook doorgegaan met online marketing en toffe projecten voor UX/UI. We hielpen MKB'ers met hun positionering en merkidentiteit en gingen vooral gewoon dóór. Uiteindelijk werden, gelukkig, de coronamaatregelen versoepeld en volledig losgelaten en hadden we bij Nojesam iets meer ademruimte. In 2023 ontstond er daarom ruimte om na te denken waar we naartoe willen met Nojesam en zijn we onze werkwijze gaan concretiseren. Daarbij kwamen nog veel meer vragen boven water en we besloten om hulp in te schakelen van onze partner en woordkunstenaar Brahma Ramsodit. Voor we het wisten was onze vraag concreet:

"Help ons met het vaststellen van de herpositionering van Nojesam"...

No items found.
So that just happend......

Een herpositionering én een verhuizing! Dat is vrij fors, maar als je het doet moet je het gelijk goed doen, dus let's do this.
Maar waarom dan verhuizen? Vrij simpel - het kwam op ons pad. We hadden het al gehad over het feit dat we in het huidige kantoor wel vast gingen lopen qua ruimte. De inrichting is door de verschillende kantoren net niet handig en we komen ruimtes tekort om rustig of apart te zitten. We zijn fysiek niet zichtbaar voor de buitenwereld en de locatie is met het openbaar vervoer niet ontzettend goed bereikbaar. Daarnaast hebben we een tafeltennis tafel met erg fanatieke collega's die soms wel eens kunnen zorgen voor onrust, lawaai en rondvliegende pingpongballen. En zoals het vaker werkt - wanneer je ergens open voor staat komt er gemakkelijker iets op je pad. Al met al, tijd om oren en ogen open te houden en te kijken of er meer in Enschede of Hengelo te huur is.
En zo kwamen we uit bij de Brandweerstraat 20-30 in Enschede! Een supermooie locatie aan het centraal station van Enschede. Meer vierkante meters, onwijs zichtbaar, supergoed bereikbaar én de mogelijkheid om met de tijd meer ruimtes erbij te huren op dezelfde verdieping. Als kers op de taart mochten we zelf de inrichting gaan bedenken en komt er een separate keuken voor ons team. Er waren eigenlijk alleen maar redenen om dit wél te doen. Dus het huidige kantoor in overleg met de verhuurders opgezegd en daarmee de sleuteldatum bevestigd van de nieuwe locatie!!

Vrijdag 1 maart krijgen we de sleutel van de Brandweerstraat 20-30 en maandag 4 maart gaat de verhuizing beginnen! We kunnen niet wachten tot het zover is. We kijken uit naar de goede bereikbaarheid, de signing aan de buitenkant van het pand, de wandelingen naar van der Poel ijs in de zomer en tevens de DoMiBo's op de oude markt. Maar natuurlijk ook de inrichting van ons nieuwe kantoor, waar we een apart kantoor hebben voor de tafeltennissers en gamers, een prachtige ruimte voor binnenkomst, onze frisse kantoortuin en ruim ingerichte vergaderruimte.
Ben je benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Dat komt goed uit, want dit vraagt natuurlijk om een feestelijke opening waar we werk van gaan maken!

En dat is niet het enige waar we werk van maken. Want de herpositonering heeft veel invloed op Q2. Maar daar vertellen we later meer over ;)


Er staat veel te gebeuren bij Nojesam

Er staat veel te gebeuren bij Nojesam